top of page
autumn.png

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Introductie van de Autumn Pet Tag-collectie

CH-CH-CH CHANGES !


Dag zomerdogtags, welkom herfstcollectie.

De herfst is een prachtig seizoen waarin de bladeren goudkleurig worden en het weer wat afkoelt. De veranderende kleuren van de bladeren, de knapperigheid in de herfstlucht, ik hou gewoon van het seizoen van de herfst.

Wat is een betere manier om van de herfstdagen te genieten dan met deze 8 gloednieuwe TagSwagBrag Pet ID-tags!

Nu kan je hond in stapels bladeren springen EN rondrollen, wat enorm leuk voor ze is. Honden hebben ook een verhoogd reukvermogen, de geur van rottende bladeren is erg sterk voor hen, dus ze willen dat zeker onderzoeken terwijl ze hun "Let's Spice things up"-tag dragen of "Want a Piece" Pet ID-tag. Mis het niet.., Shop nu

Waarom huisdier-ID-tags  ?
Omdat je het beste wilt voor je furchild. Je wilt dat ze zo veilig mogelijk zijn. Elke tag is niet alleen op handgemaakt  met behulp van gerecycled aluminium metaal, ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te dragen voor uw huisdier en u kunt uw informatie op de achterkant toevoegen om ervoor te zorgen dat ze hem of haar veilig thuis kunnen brengen (en ze zien er supercute uit)
Samen met chippen bij de dierenarts is dit een van de beste manieren om uw hond te beschermen!


Waarom huisdier-ID-tags van TagSwagBrag?
U beschouwt uw huisdier als een gezin. Als 'crazy' hondenmoeder wil ik alleen het beste voor je huisdier (vraag maar aan Grigri en Lily). Ze zijn handgemaakt in mijn huis in België onder strikt toezicht van Grigri en Lily, met behulp van hoogwaardige materialen, zodat uw huisdier huisdier-ID-tags van uitstekende kwaliteit krijgt, omdat ze alleen het beste verdienen!
Ze zijn uniek, gemaakt met veel humor en passie en je vindt ze nergens anders.

En 20% van alle opbrengst gaat naar hulp in nood.

bottom of page