top of page

Buy 3 Tags and get 1 Free : Code : NICELIST

Introductie van de Kerstmis Hondenpenning-Collectie

 

I believe in Santa.. just beClause :)

Ho Ho Ho.. Wie is aardig en wie is stout?

​Onze leuke, handgemaakte hondenpenningen voor de feestdagen zijn het perfecte cadeau voor uw huisdier. Deze feestelijke tags zijn geweldig voor elk ras of elk formaat huisdier.

We hebben een leuke selectie van leuke, kleurrijke + grillige gepersonaliseerde ID-tags voor huisdieren, dus je zult zeker dat ene piepkleine accessoire vinden voor je hond..

Hoe te kiezen.. eenvoudig.. kies ze allemaal.. ja, dat kan.. koop er 3 kopen krijg 1 pet id tag gratis uit onze Kerstmis Collectie.

 

Waarom huisdier-ID-tags?

Omdat je het beste wilt voor je furchild. Je wilt dat ze zo veilig mogelijk zijn. Elke tag is niet alleen op maat gemaakt met behulp van gerecycled aluminium metaal, dus ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te dragen voor uw huisdier, maar u kunt uw informatie op de achterkant toevoegen om ervoor te zorgen dat ze hem of haar veilig thuis kunnen brengen (en ze zien er supercute uit)

Samen met chippen bij de dierenarts is dit een van de beste manieren om uw hond te beschermen!

 

Waarom huisdier-ID-tags van TagSwagBrag?

U beschouwt uw huisdier als een gezin. Als 'crazy' hondenmoeder wil ik alleen het beste voor je huisdier (vraag maar aan Grigri en Lily). Ze zijn handgemaakt in mijn huis in België onder strikt toezicht van Grigri en Lily, met behulp van hoogwaardige materialen, zodat uw huisdier huisdier-ID-tags van uitstekende kwaliteit krijgt, omdat ze alleen het beste verdienen!

Ze zijn uniek, gemaakt met veel humor en passie en je vindt ze nergens anders.

 
En 20% van alle opbrengst gaat naar hulp in nood.

bottom of page