top of page
halloween drop1.png

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Introductie van de Halloween Pet Tag-collectie

 
Hallow-Queen..hoe gaat het?

 

Ben jij onze lang verloren gewaande bloedfanaat die op zoek is naar de perfecte Howl-O-Wheen Pet Id Tag?
 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Hoe te kiezen.. eenvoudig.. kies ze allemaal.. ja, dat kan.. koop er 3 kopen krijg 1 pet id tag gratis uit onze herfst- en Halloween-collectie
 

Wees niet bang.. of misschien een beetje.. Ik heb gekozen.. gestolen..geleend..  ;)  zodat jij kunt kiezen uit de beste huisdier-ID-tags ter wereld.. .
 
Till then, creep it real!

 

Waarom huisdier-ID-tags?

Omdat je het beste wilt voor je furchild. Je wilt dat ze zo veilig mogelijk zijn. Elke tag is niet alleen op maat gemaakt met behulp van gerecycled aluminium metaal, dus ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te dragen voor uw huisdier, maar u kunt uw informatie op de achterkant toevoegen om ervoor te zorgen dat ze hem of haar veilig thuis kunnen brengen (en ze zien er supercute uit)

Samen met chippen bij de dierenarts is dit een van de beste manieren om uw hond te beschermen!

 

Waarom huisdier-ID-tags van TagSwagBrag?

U beschouwt uw huisdier als een gezin. Als 'crazy' hondenmoeder wil ik alleen het beste voor je huisdier (vraag maar aan Grigri en Lily). Ze zijn handgemaakt in mijn huis in België onder strikt toezicht van Grigri en Lily, met behulp van hoogwaardige materialen, zodat uw huisdier huisdier-ID-tags van uitstekende kwaliteit krijgt, omdat ze alleen het beste verdienen!

Ze zijn uniek, gemaakt met veel humor en passie en je vindt ze nergens anders.

 
En 20% van alle opbrengst gaat naar hulp in nood.

bottom of page