top of page
 • Foto van schrijverDog Mom

De 10 leukste kerstcadeaus voor jou en jouw hond onder 20€.

Bijgewerkt op: 5 jun. 2022


Op zoek naar het leukste kerstcadeau voor jouw hond?


Geef toe, er hangt iets magisch rond de kerstperiode. Dit is de tijd van geven, mensen halen hun kerstboom in huis en in de stad kun je de kerstsfeer opsnuiven. En we houden er allemaal van om cadeautjes te krijgen in de kerstvakantie. Hetzelfde geldt voor onze trouwe viervoeters: veel honden krijgen een kerstcadeau rond eind december.

Ja, de meeste honden zijn al blij met een stok die in je in het park vindt, maar er zijn nog vele andere geschenken waaruit je kan kiezen.


En natuurlijk verdient elke hondenmoeder of vader een geschenk, dus Ladylilysfunnybags_tagswagbrag selecteerde speciaal voor jou de 5 leukste kerstcadeaus voor je hond en 5 geschenken voor jou.


“Het beste wat je een hond kunt geven is jouw aandacht. Ladylilysfunnybags_tagswagbrag komt met voorsprong op de tweede plaats”.


De top 5 leukste kerstcadeau’s voor honden en katten

 1. Ladylilysfunnybags_tagswagbrag Kerstmis hondenpenning

 2. N & R Dogstyle voor leuke bandana's en bowties en voor USA Roundtablemutts

 3. Snuffle Giftbox Hondenbier en Hondenfrieten

 4. Tenderlovingdoggycare voor leuke gedecoreerde pupcakes

 5. of geef een donatie aan je favoriete dierenasiel


Top 5 grappige kerstcadeaus voor jou (of voor je bestie of je man)

 1. Ladylilysfunnybags leuke Tote Bags voor al je kerstgeschenken

 2. Radbag dirty bitch zeep

 3. Radbag brutale kerstkabouters

 4. Radbag wijnglas

 5. Megagadgets Pottyputter


Let's go into detail - Top 5 leukste kerstcadeau’s voor honden en katten.


Ladylilysfunnybags_tagswagbrag Kerstmis hondenpenning


Een echte verwennerij is deze hondenpenning, 'looking cute while stay safe in case you run of during these busy days..'

​​

​Onze leuke, handgemaakte hondenpenningen voor de feestdagen zijn het perfecte cadeau voor uw huisdier. Deze feestelijke tags zijn geweldig voor elk ras of elk formaat huisdier.

We hebben een leuke selectie van leuke, kleurrijke + grillige gepersonaliseerde ID-tags voor huisdieren, dus je zult zeker dat ene piepkleine accessoire vinden voor je hond..

Hoe te kiezen.. eenvoudig.. kies ze allemaal.. ja, dat kan.. koop er 3 kopen krijg 1 pet id tag gratis uit onze Kerstmis Collectie.


Het beste van alles is dat 20% van alle opbrengst gaat naar dierenasielen

N & R Dogstyle voor leuke bandana's en bowties


Op zoek naar leuke handgemaakte kerstbandanas en bowties voor de feestdagen in Belgie, zoek niet verder. N&R Dogstyle heeft ze allemaal. Leuke patronen, goede prijzen en snelle levering. Deze kleine onderneming wordt geleid door een leuke hondenmama. En het beste is dat elke bandana en bowtie steeds goedgekeurd worden door haar honden.


Roundtablemutts


Ben je woonachtig in Amerika, check dan zeker Roundablemutts eens met hun superleuke bandanas en ze doneren 20% van hun opbrengst aan dierenasielen.Snuffle Giftbox Hondenbier en Hondenfrieten
Een echte verwennerij is deze Snuffle Giftbox. Deze box bevat waar het hondenbaasje elk jaar van hoopt dat het voor hem onder de boom ligt, namelijk bier! Geen echt bier natuurlijk want dit hondenbier bevat natuurlijk geen alcohol en het bruist ook niet. Het bier is gemaakt van ingrediënten die ook gebruikt worden voor menselijke consumptie. Een mix van rundvlees, gevogelte en mout- en gerstextracten maken het tot een smakelijk pintje.

De Snuffle Giftbox bevat tevens krokante frieten gemaakt van echte aardappelen en mais. Krokant gebakken met hetelucht en daarom vetarm. De frieten bevatten uiteraard geen zout en andere toegevoegde smaakstoffen.

Ook qua prijs springt deze Giftbox eruit want voor slechts €12,60 heb je deze box al in huis. Wat ons betreft een van de leukste kerstcadeau’s voor honden.


Tenderlovingdoggycare voor leuke gedecoreerde pupcakes


Een gezonde cupcake die echt gezond is? Ja dat kan.

Voor verjaardagen worden ze gepersonaliseerd met naam en leeftijd. ( Foto’s van B-day Pupcakes worden nog toegevoegd)

In deze lekkere Pupcakes zitten:

 • geen toegevoegde suikers

 • geen bewaarmiddelen,

 • geen granen of gluten

 • natuurlijke kleurstoffen

 • geen dierlijke bijproducten.

Ingrediënten: deze cakes zijn all vegan, op basis van verse wortelen


of geef een donatie aan je favoriete dierenasiel


Wat is een mooier geschenk dan een donatie aan je favoriete dierenasiel in naam van je hond. Dierenasiels hebben altijd nood aan donaties, vooral deze tijd van het jaar.

Als je nog op zoek bent naar een goede rescue, neem dan zeker eens een kijkje bij Vucjakshelter in Servie. Zij hebben niet het geluk om gesteund te worden door hun regering en zijn volledig afhankelijk van donaties.


Woon je in Amerika en je zoekt nog een dierenasiel, breng dan zeker een virtueel bezoekje aan cmp_animal_rescue. Hun Missie : Our mission in MN is to help everyone recognigze the inherent worth and dignity of all animals.


Top 5 grappige kerstcadeaus voor jou (of je bestie of je man)


Ladylilysfunnybags leuke Tote Bags voor al je kerstgeschenken

Iedereen heeft een leuke draagtas nodig om te gaan winkelen, voor je strandspullen, voor alle spullen van je hond :)

Een geweldige draagtas zoals de onze is groot genoeg om alles wat je nodig hebt voor de dag comfortabel mee te nemen - boeken, laptop, gymkleding, zonnebrandcrème?

Het mooie van de draagtas is zijn flexibiliteit. Denk je dat je iets nodig hebt? Gooi het in de draagtas. Wij hebben verschillende ontwerpen, zodat je ze kunt wisselen en ze nemen niet veel ruimte in beslag in je kast.

Het beste van alles is dat 20% van alle opbrengst gaat naar dierenasielen


Radbag - Dirty Bitch Zeep


Leuke gekke lekker ruikende zeep voor coole chicks


Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal geen Dirty Bitches in je vriendenkring hebt. Misschien ook wel. Soms zijn het gewoon Bitches, die meiden. En misschien ook een een beetje Dirty. Nu hebben we dus een geweldig bitchy cadeau in het bitch-pink. Brave meisjes zeggen waarschijnlijk "roze". Een beetje bitchy en een beetje dirty zijn is af en toe helemaal oké. Zolang mensen niet overdrijven. Of alles zo serieus nemen. Maak van je dirty bitches weer brave meiden met deze geweldige zeep.


Radbag brutale kerstkabouters


Boven op de berg, ja daar staat een kleine dwerg...

We zouden wel willen verder zingen, maar eerlijk? We zijn lichtjes gechoqueerd door onze 4 tuinkabouters. Misschien is het wel omdat we ze extra klein gemaakt hebben, zodat ze ook in je bloempotten passen. Of misschien is het wel omdat ze bedoeld zijn voor binnen in plaats van in de openlucht. Feit is dat onze dwergen net een tikkeltje brutaler zijn dan anders. En weet je wat, dat is helemaal oké. Brengt wat leven in de brouwerij. Wedden dat je norse tante er zelfs om zal moeten lachen op het volgende familiefeest?


Radbag wijnglas
Wijnglas Goede dag Slechte dag

We zeggen het er maar meteen. Het werk waarschijnlijk niet om bij calamiteiten van welke aard dan ook werkt deze in alcohol te verdrinken of te hopen op verlichting door het drinken ervan. Wat ons er daarentegen niet van mag weerhouden om anderen op onze - afhankelijk van hoe uitgesproken - ellende te wijzen. Daarvor is het wijnglas 'Good Day - Bad Day - Don't Even Ask' heel praktisch te gebruiken. Het verbetert de gemoedstoestand - ongeacht de omstandigheden - in ieder geval. En als je gewoon van een lekker glaasje wilt genieten - schenk dan zoveel in als je wilt. Kan mits redelijk gedoseerd niet echt kwaad.


megagadgets pottyputterOefen nu je golfskills op het toilet met deze grappige Potty Putter. Matje, golfclub, een hole en een 'do not disturb' bordje meegeleverd!

• Past om elke toiletpot • Matje, golfclub, hole, 'do not disturb' bordje meegeleverd • Afmetingen golfkleed: 85 x 77cm, Afmeting golfclub: 58cm


En ja, je zit langer op de wc dan nodig is, omdat het zo leuk is om te spelen ;)that's a wrap :)
Laat me weten of je iets van deze lijst hebt gekocht (ben niet gesponsord, alleen nieuwsgierig)


signed

a dogmom


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page